1 år sedan...



För 1 år sedan var jag valpledig... 6 veckor av härlig "semester"...

För 1 år sedan var vi i Skellefteå och hälsade på, måste åka dit snart igen!

För 1 år sedan var Sigge lillLiten. Jag kan inte säga att jag längtar tillbaka till den tiden, men nog var han väl söt??

För 1 år sedan var Sigge för liten för agility. Det är han inte nu! :) Så nu åker vi iväg å tränar lite på "slalom"...

Elvis!


Bild svd.se

Idag är det 30 år sedan The king lämnade jordelivet. Dagen till ära diggar vi Elvis-godingar och dansar runt på vardagsrumsgolvet, jag och Sigge alltså! Han är en hejare på att snurra runt må jag säga... men vi måste nog träna på "andra hållet" också... fram med klickern!

Baj baj (ett annat av våra Klickertricks of the moment)

Får jag lov!?

Sigge är OK! Hurra! Det verkar som om det bara var en sträckning - tur!!!

I fredags kompade jag ut tidigare och besökte Bothnia cup utanför Persön, arrangerad av Norrbottens vallhundförening. Sigges gammelfaster tillika uppfödare tävlade med morsan, Pippi och det var jättekul att se!


I går, lördag, var vi bjudna på bröllop i Gammelstad och det var sååå mysigt! Tack för att vi fick vara med! :)

Jag blev charmad av den stiligaste killen på festen och han var inte bangen att bjuda upp! En riktig hejare på dansa den lille mannen! :)



Tur att någon vill dansa med en! Men nu har jag återigen blivit "lovad" danskurs till vintern.... hoppas sambon håller sitt ord den här gången! :)

Och avslutningsvis en bild på bröllopsföljet utanför kyrkan...

Semesterresumé

Här sitter man nu, sista dagen på semestern. Lite depp är det men det ska faktiskt bli rätt roligt att återgå till vardagen! Trist bara att jobb innebär ställd väckarklocka. Jag hatar väckarklockor!

3 veckors semester har alltså passerat. Vädret har varit sådär, den där riktiga värmen har liksom aldrig infunnit sig. Nu lovar de v.a.r.m.t. från och med morgondagen, typiskt eller?

Vi har tillbringat vår semester hemma i Luleå och mest latat oss. Några småtripper har det blivit, bland annat till Kluntarna och till Storforsen men mest har vi latat oss i stugan eller hemma.

Givetvis har vi också varit på ett antal husvisningar utan resultat. Börjar bli arg och frustrerad nu. Bara fula konstiga hus som är homestylade a'la slarvpellar. Buäää.

De senaste 2 veckorna har vi varit hundvakter till Sigges moster Ling. Det har gått oväntat bra och vi har fått uppleva både för- och nackdelar med att ha två hundar.... Men OM vi någon dag beslutar oss för att bli dubbelhundägare vill vi ha en som "Ling pling plong". Hon är sååå fin den vovven... jobbigt att hon börjar bli till åren.... suck.


Helgen som gick besökte vi Lulekalaset och man kan ju konstatera att vi börjar bli för gamla, eller nåt? Jag uppskattade inte alls kalaset som tidigare år. Årets upplaga var mest tonårsfylla, krossat glas och en massa bråk...


Nu till en tråkig avslutning på semestern. Igår - lördag - var jag ute med hundarna och mitt i den rätt idylliska tillvaron där både jag och vovvarna njöt av en härlig skogstripp, ramlade Sigge illa och som det verkar nu har han skadat sitt knä rätt illa. Ska åka till veterinären imorgon och förhoppningsvis är det inte korsbandet. Tills vidare råder koppelrastning och strängt korgliggande för Sigges del. Behöver jag nämna att Border collies inte är skapta för sådana förhållningsorder??? Puh.

Just innan olyckan

Detta blev ett långt inlägg. Nu ska jag ladda inför jobbstarten imorgon. Ska bli spännande!

Å just ja. I tillfällig sinnesförvirring har jag kapat av mig håret också. Oops.
Så här såg jag ut.


Vi hörs.

RSS 2.0