Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Ja det var ju inte någon skräll.

Håkan Hellströms konsert kan åter igen beskrivas med stora superlativ.

Men vem kunde tro något annat? Ett åtta-mannaband som ger allt och en Håkan som ger lite mer. Ungefär som vanligt.

Och han är ju inte direkt snål. En och en halv timmas konsert inkl. 4 extranummer. Om jag någon gång ångrade att jag lagt 300 skattade pengar (läs: 3 kvm kakel) på att se tonåringar supa och spy så försvann alla tvivel när Håkan kom in på scenen. Om jag får klaga lite så var det låtvalet. Med 5 skivor i bagaget, drygt 60 låtar varav drygt hälften är fantastiska - förstår jag inte hur 4 sega nummer kunde smyga sig in? Men jag antar att Håkan ansåg att vi behövde en paus i allt galet!

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.....


Bild från PT

På lördag kommer Winnerbäck till stan! Denna vecka går till min musikhistoria!

Boden och Skellefteå

Jag har som vanligt varit dålig på att uppdatera!

2 tävlingar har passerat. 12-13 juli var vi i Boden och 19-20 juli var vi i Skellefteå.

Jag har som vanligt inga vidare resultat att skryta med. 7 lopp av 8 ledde till diskning. 1 lopp resulterade i en 10:e plats med 15 fel och klassens snabbaste lopp. Fort och fel är fortfarande vår melodi!

Jag är dock mycket positiv till de senaste tävlingarna. Vårt samarbete har fungerat och loppen har faktiskt varit rätt kontrollerade. Sigge har inte rivit hinder som tidigare då det varit lite av plockepinn. Om jag inte missminner mig tror jag att vi har 1 rivning på 8 lopp. Det är mycket bra!

Diskningarna har berott helt och hållet på mig. Jag har varit sen och missbedömt situationer. Jag har gjort dåliga banvandringar och fått hjärnsläpp.

Nu är det 1 månad kvar till nästa tävling. Det blir i Åbyn (4 mil norr om Skellefteå). Dessa trakter känns nästan som min hemmaplan med tanke på antalet lov som jag tillbringat hos min faster i Åbyn (Källbomark).

Nedan bilder från Umeå (bilen fullpackad) och Gällivare (midnattssol på Dundret)



Och till sist en bild på hur källaren kanske blir...

Snart semester

Nu börjar det dra ihop sig till semester. ÄNTLIGEN!
2 arbetsdagar kvar och jag har nog aldrig varit så less. Det kommer att bli skönt att vila upp sig 4 veckor och komma åter till hösten med nya tag!

I helgen är det tävling i Boden. Tanken var ju att vi skulle ligga i hårdträning sedan Gällivarefiaskot, men vi har knappt tränat något alls och den träning som blivit av har snarare försämrat läget. Jag börjar känna mig lite villrådig och funderar nästan på time-out. Det är nog någon ond cirkel tror jag. Jag oroar mig hela tiden för att Sigge ska vara övertänd så jag blir överspänd vilket han märker och blir ännu mer laddad osv. Jag får liksom svårt att koncentrera mig på att bara köra på utan väntar hela tiden på när jag borde avbryta.

Så Bodentävlingen blir definitivt spännande. Jag har funderingar på att stryka mig i agilityloppen eftersom KF-beteendet är som bortblåst, men jag har inte bestämt mig än. Ev. startar jag för att "räjsa" av honom det värsta inför hopploppen....

Till något annat!
Snart är det Håkan Hellström på PDOL!
Om kusinerna läser detta så antar jag att ni hänger med i år igen???

RSS 2.0