Shopping del 2

Igår var vi på IKEA med vår nya shoppingvagn - en dröm för mindre muskelstarka mammor. Man kan bara klicka i bilstolen och sedan köra järnet i affärerna :)

Det blev som sagt en hel del shopping till hemmet. Lite grejer för att göra klart köket + 2 byråer och en sängram. Efter helgen flyttar vi nog in i vårt riktiga sovrum! Najs!!




Lite bilder

Här kommer lite bilder från Skellefteåbesöket. Tack fotografen för de fina bilderna!


Och så en bild på dagens outfit som farmor kom med i fredags!


Nu ska vi ut och promenera!

Shopping

Söndagen har ägnats åt shopping. Dumt att shoppa en löningshelg, det var massor av folk på Storheden!
Resultatet blev 1 mobil och 1 babygym till Hanna. En jeanskjol till mig och en generator till pappan.

Mobilen blev en lyckad investering...


Hanna var på gott humör under shoppingen.


Annars har helgen tillbringats på vårmässan i Arcus (fredag) samt ett besök i Skellefteå igår lördag. Det var trevligt!

Vem är jag lik?


Pappa?

Mamma?

Jag....



Förresten.. Idag har jag varit på BVC. Jag är nu 58 cm lång och väger 5390 gram...

Just nu sover jag ute i vagnen för första gången. Jag har sovit själv i över en timme (rekord)...

//Hanna


Mitt första besök i Gällivare

Så här glad var jag när vi skulle åka till Gällivare för första gången i mitt liv!


Det var soligt i Gällivare men blåsigt, så jag var tvungen att öva lite med mina solisar i vagnen...


På Dundret var det isigt i backarna så mamma åkte bara ett åk innan hon satte sig och solade med mig istället. Pappa åkte i alla fall tre åk innan vi gav upp... Tråkigt att det skulle vara så dåliga backar och så blåsigt...

Ps. Vi vet inte vem den långhåriga gubben är... Ds.

Vi tänkte äta lunch vid backen men det fanns inget bra ställe att äta på. Det ena tog inte kort (stenålder) och i det andra serverade mammas mellanstadielärare i (så där ville hon inte äta.. hon är fortfarande rädd...)... Så vi gick på puben och åt världens dyraste hamburgertallrik. Tur att föräldrapenningen är frikostig...

När vi hade ätit färdigt visade mamma mig hur man hänger i baren. Hon sa att om 45 år får jag gå dit själv och hänga och då ska jag alltid betala själv... (nästan alltid)

När vi hade varit på Dundret åkte vi runt och visade upp mig. Vi var hos mamma äldsta kompis fast hon är yngre (fattar inte vad de menade) men hon var snäll i alla fall. Sedan åkte vi till mammas kusin, hon hade en rolig säng som jag ska hoppa i nästa påsk...

Mitt sista besök i Gällivare gjorde jag hos gammelmommo. Hon hade en superkul ren som dansade och sjöng! Då skrattade jag hejvilt! Gammelmommo var dock lite orolig för att alla knattar skulle paja hennes ren - det är hennes näst käraste ägodel (om man bortser från leksakskatten som sover i hennes säng, den fick jag inte röra alls)

Sedan åkte vi hem. Det var skönt att åka bil.

När jag kom hem tog jag ett kvällsdopp.


Till sist vill jag - på allmän begäran - visa en bild på när jag var på kalas i torsdags. Då hade jag klänning för andra gången i mitt liv.
 

Hej då!
/Hanna

Nu drar vi...

...till Gällivare över helgen!

Hoppas på sol!


Är man inte söt så säg?

Köket!




Köket nästan klart! Givetvis saknas det någon passbit här och där och någon täckskiva ska upp... men ändå! Det var så underbart att få sätta upp gardiner, tända fönsterbelysningen och känna doften av värmeljus igen! Hemma ÄR bäst!

Min sambo är nog världens duktigaste tror jag :) Bara vi får upp den där taklampan snart så vi slipper åsynen av en glödlampa hängandes över köksbordet....

Så här såg det ut tidigare....

Med en bardisk som delade av hela rummet...

Glad Påsk!


Nya bilder i pixboxen förresten...

1 månad


Idag är Hanna 1 månad! OJ! Vi ska på BVC idag och vägas och mätas så det ska bli intressant. OM jag har möjlighet kanske jag återkommer med en rapport - men mina datortimmar har avsevärt minskat den senaste tiden. Hanna är en bestämd och otålig ung dam så duscha, borsta tänderna och äta ligger liksom först på min priolista nu för tiden!

Igår lyckades jag dock "fly" ett par timmar. Jag och Siggemannen åkte till Bensbyn för ett agilitypass! Å rackarns vad kul det var. Sigge var hur duktig som helst! Själv kände jag mig aningen ringrostig men träningspasset blev väl godkänt med tanke på vår långa frånvaro. Nu längtar vi till barmarken så vi kan börja träna inför tävlingssäsongen. Vi satsar på att starta i Skellefteå i maj!

Apropå agility. Igår fick vi världens finaste present av våra agilitykompisar Anneli och Sally! En jättefin mössa med Hannas namn på. Baktill står det även "agilitymaskoten"!! Så nu är det upp till Hanna att heja och heja så att luleekipagen sopar banan i sommar! Tusen tack för presenten!!

Rapport bvc
Vikt 4990 g
Längd 56 cm

RSS 2.0