YES!

Sarah Dawn Finer vinner melodifestivalen 2009!!! JAPP!
Jag har sett fram emot att höra hennes låt länge nu och den är ju skitbra! Och dessutom verkar hon ha ett bättre nummer än i fjol.. so here we go! SDF till Moskva!! :)
Klipp av Moving On


Bild från Aftonbladet

Så här såg det ut sist...

Och... 1 dag kvar tills vi börjar gå på övertid. Vänta vänta vänta. Antagligen ligger jag väl och krystar lagom till Melodifestivalen imorgon.... känns som lämpligt!!! :)

Soligt och kallt


15 minusgrader och strålande sol.

Vi gjorde ett försök att promenera ut på isvägen (jag tog bilen dit!). Hundarna sprang av sig och jag stod still.
"Promenaden" avslutades på vår framsida i en kamp om en boll. Men jag lyckades få boffarna att posera lite på en snöhög :)

Nu ska vi baka!

- 21 brr

21 grader kallt ute.
Det är KALLT!

Som tur är är jag ändå halvt fjättrad inomhus. Mina promenader är ett minne blott. Jag brukar gå till en snöhög. Det är en promenad på 57 meter. Sedan går jag tillbaka. 114 meter sedan måste jag vila. Tur att detta är ett övergående tillstånd.

Jag längtar tills jag kan gå ut och promenixa med vår barnvagn. Barnvagn med Bäbbe i! Men håller kylan i sig måste vi nog göra en investering... vår snikåkpåse håller nog inte måttet. Så vi får hoppas att det blir lite varmare snart... om inte annat så för plånbokens skull...

Lyxåkpåse

Idag jobbade jag min sista dag. Föräldraledig - åter 2010! Kändes konstigt och lite tråkigt. Tur att man kan kika in ibland och hålla kontakten med alla fina kollegor och mitt roliga jobb...

V.38


Magen i v.38+0

Känner mig väldigt het i sambons adidasbyxor.... hmmm.


Näpp

Ingen bäbbe har kommit ännu. Puh.

V.37 och nu räknas den som fullgången. I verkligheten föds ju de flesta barn till förstagångsföderskor efter v.40 så vi har nog ett tag kvar. Jag ska gå en utbildning i helgen som en del i att bli agilityinstruktör så jag hoppas verkligen på att den stannar inne ett tag till.

Igår "fick" vi förresten ett hallgolv. I alla fall ett halvt :)

Jag har börjat trappa ner på jobbet nu. Jobbar bara 75% fram till den 13:e då jag blir helledig. Jag känner mig rastlös.... men jag antar att jag behöver vila inför det som komma skall!

Vi hörs!


RSS 2.0