Planering och dylikt

1 vecka kvar av semestern.

Det känns helt overkligt att jag har ett jobb och att jag ska återgå till att kliva upp kring 06.00, äta lunch, vara smart och göra någon form av prestation.

Livet just nu består av sova sova sova. Jag tror att jag drabbats av någon skum sömnbacill. Jag snittar väl 12-14 h per dygn just nu. Utöver det ser jag minst 2 avsnitt per dag av Sex and the city (ja, jag har införskaffat boxen - beroendeframkallande).

Sovandet resulterar givetvis i att ingenting blir gjort. Min semester-att-göra-lista är helt orörd tyvärr. Men jag har 1 vecka på mig. Gör jag si så där 3-4 saker per dag så är jag ikapp. Oddsen för att det ska inträffa är skyhöga. Bara så att ni vet. Men vad tusan. Skafferiet kan nog rensas sen. Ugnen kan rengöras sen. Huset kan målas klart... öh, snart? Och vaddå fylla frysen med matlådor och fikabröd? Det finns ju så mycket fina helfabrikat på Konsum? Och blåbären har jag haft på min lista i 10 år utan att det blivit av!

Så har det hänt något av värde i veckan då? Svar... nja? Vi har varit upp till Haparanda/Torneå och shoppat. Eller mest planerat för att shoppa. Men vi hittade Haglöfsoutleten! WOW! Och, de utsedda källartapeterna på halva priset i Torneå. Dessutom är det väl mer eller mindre bestämt vad det blir för kök.

Givetvis har vi också besökt kalaset. Slutsats: Götheborg (Ostindiefarare) var kul att se. Winnerbäck var lika bra som vanligt. Sanna Nielsen borde inte få stå på en scen solo. Brolle är helt OK live. Och. Jag är för gammal för att se tonåringar och medelålders supa sig redlösa. Hoppas att det kommer kassa artister kommande år så att man slipper att gå dit!

Sigge har fått alldeles för lite uppmärksamhet men jag antar att man behöver semester från hundträningen också?

Till veckan blir det Noliamässan, besök av fadern samt en och annan sovstund!
 

RSS 2.0