Sommar

30 maj och nu ÄR det sommar. 25 grader i skuggan ute på altanen - wonderful! Synd bara att man inte hunnit med och tagit fram sommarkläderna.

Hanna har dock satt på sig sin sommaroutfit idag. Denna snygga P.O.P-dress fick hon av agilitygänget! Tackar!!! :)



Apropå agility. Vi håller alla tummar för våra pinnplockande klubbkamrater som tävlar nere i Umeå den här helgen!!

Hemma bäst...

Nu är vi hemma igen efter Skellefteåäventyret. Det gick både bra och dåligt.

Hanna skötte sig exemplariskt och är nu rutinerad agilitysupporter. Jag och Sigge är dock inte riktigt exemplariska. Vi genomförde en hel massa katastroflopp med 6 diskningar, en 13:e plats (av 15) med 30(!) hinderfel och en ordentlig smäll rakt in i ramen på däcket! Sigge mår bra och vi hade det skoj och det är ju ändå viktigast...

Vi vill passa på att gratta våra duktiga klubbkompisar som plockade pinnar, cert, championat, rosetter och medaljer på löpande band! Särskilt grattis till super-Catti med super-Calippo som blev distriktsmästare!



Håkan...

När Hanna föddes fick vi världens bästa present - en Håkanbody! Hanna hade på sig den i tidningen och nu....


... NU är Håkan på plats i pigans rum!



Pigan gjorde förresten agilitydebut i helgen. Vi var med på en uppvisning på Djursjukhusets 20-årsjubileum. Det gick rätt kasst men vi visade minsann upp hur det kan se ut när det är kaos på planen! Hanna var rätt nöjd med sin vistelse så vi hoppas att det går lika bra på tävlingspremiären i Skellefteå nu till helgen. 3 dagars tävling och 7 lopp. Spännande!

Förresten! Vi var på BVC igår. Då var jag 2 månader och 12 dagar och vägde 5920 g och mätte 60 cm...

Sovrummet!!

Före:

Mörka tapeter (hyfsat snygga men det gjorde rummet äckligt litet och bunkeraktigt), läbbig vit plastmatta som passerat sitt bäst-före-datum för ca 10 år sedan.

Efter:


Vita randiga tapeter med "mina" fina hjärtan som fondvägg :) Fick tjata en del på sambon för att få dem men jag lyckades till slut! Den vita plastmattan är väck och nu är det ekgolv även här. Pigans säng har fått en finfin plats och älsklingsgardinenar från Lyckopigan (Gällivare) blev pricken över i! Säkert inte ett rum som får plats i Sköna Hem men vi är jättenöjda över vårt nya sovrum!! Å vad vi ska sova gott i natt...

Preview

Snart flyttar vi in i sovrummet. Jippie! Jag ska bara fixa lite ork att städa ur det, putsa fönster och hänga upp gardiner först. Är lite småförkyld så det är lättare att motivera sig till att datanörda och äta glass.

Så här ser det ut i alla fall - en liten smygtitt.


Igår slet vi oss igenom eurovision. Urk. Inte så bra låtar men Hanna var söt...


Island hade väl den låten som var mest OK igår...

See ya!

Höträsket

Vi är ju lyckligt lottade genom att ha naturen runt hörnet trots att vi bor nära stan. Idag tog jag en promenad med Sigge och barnvagnen runt Höträsket som äntligen har tinat fram. Den promenaden är så härlig och alldeles lagom lång. Fint väder hade vi också!


Hanna sov fint i vagnen så Sigge fick mer uppmärksamhet än vanligt genom lite kommunikationsövningar. Det verkade han nöjd över. Han drar ju alltid det kortare strået numera, stackaren.

2 månader

2 månadersdagen har firats i Västmark (liten by 3 mil utanför Luleå) med andra mammor. Vi hade ju turen att vara flera stycken som fick barn nästan samtidigt så vi var 4 mammor, 2 småkillar och 2 småtjejer i åldern 3, 2 och 1 månad. 



Gymprinsessan


8 veckor

Idag är Hanna 8 veckor!! Tiden går fort...




Fantastiska Alice

Igår på valborgsmässoafton var vi hemma hos fantastiska Alice med familj. Alice och Hanna skulle komma till världen ungefär samtidigt och jag och hennes mamma hade sett fram emot att gå vara tjocka tillsammans. Men Alice ville annat. Hon tjuvstartade rejält och föddes nästan 5 månader före Hanna.

Läs om fantastiska Alice i Allt om Barn....

Alice var snäll och lånade ut sitt babygym till Hanna.

Hanna diggade det skarpt!!!

Nu ska vi ut i solen!

RSS 2.0